grb_slovenije

Dana 24.10.2016.godine Generalni Direktor kompanije Srboauto gospodin Predrag Tomić i Direktor Servisa gospodin Goran Bogdanović su prisustvovali sastanku u organizaciji Vlade Republike Srbije koji je održan povodom inicijative za moguću saradnju ministarstava odbrane Slovenije i Srbije i kompanija koje sarađju sa ministarstvima.

Posle uvodnih izlaganja i predstavljanja kompanija iz Slovenije prepoznali smo dve kompanije koje bi nam mogle biti interesantne sa stanovišta upostavljanja nekih oblika saradnje. To su kompanije: Le Tehnika i Bijol.

U pauzi između protokolarnih aktivnosti organizovali smo sastanak na kome smo se upoznali i dogovorili blic posetu gospodina Janez Bijola i pomoćnika ministra za odbranu Republike Slovenije gospodina magistra Željka Kralja.

U kratkoj poseti Srboautu bliže smo ih upoznali sa aktivnostima naše kompanije i dogovorili dalje korake uspostavljanja saradnje.

U daljem toku sastanka predstavljene su nam aktivnosti VTI-ija i bliže se upoznali sa njihovim narednim koracima i nekim budućim projektima.

 

Pin It